Mia Landsem
Ukens gamer er nok en jente og som har gjort seg kjent her i gaming-Norge. Hun bor for øyeblikket i Trondheim, men planlegger å flytte til Oslo. Ikke nok med at Mia er en god gamer, men hun er også aktiv i taekwondo. Om det går ille foran skjermen, så får hun slått seg løs utenom skjermen. 

Mia " Gamergrill" Landsem  har gjort seg kjent via streaming, og har dukket opp på  skjermene våre, for første gang i serien "Gamer"  på VGTV i 2014, og er en del av laget Celestial gaming. Mia bruker mye av fritiden sin på å nå drømmen om OL i taekwondo, spill og skole. Hun er engasjert i norsk e-sport og har blant annet stått frem på dagsrevyen og fortalt om trakassering i spillverdenen. Hun har bevist valgt navnet "gamergrill" som ofte ble brukt som et negativt kallenavn på kvinnelige gamere. Mia er å se mer av på skjermer i 2016.
 

Navn: Mia Sofie Landsem    

Alder: 18 (9april 1997)

Bosted: Trondheim ( men planlegger å flytte til oslo for å studere i år) 

Familiestatus: Bor hjemme at the moment

Familien består av: Pappa, Mamma, Meg, Lillesøster på snart 15, to katter 

Fortell om din spillinteresse:
Jeg elsker spill som utfordrer meg på flere områder, og der man må passe på mye forskjellig. Er også glad i spill med søte små alver med søte ører hehehe.  Liker det meste av spill egentlig!

Hvordan ble du introdusert for spill?:
Jeg ble introdusert ved at jeg rett og slett ikke hadde så mye venner som liten, og da søkte tilflukt i spill. Hadde og som barn alltid fulgt med på pokemon, og spilt med pokemon kort, så klart måtte jeg ha gameboy! Ble introdusert for andre spill gjennom bekjente og ble forelsket i spillets verden med ett trykk. 

Favorittspill gjennom tidene?:
Pokemon, Zelda, League of Legends  og spilte Habbo ( HEHE) i mange mange år!

Akkurat nå spiller jeg:
For det meste League of Legends og Dota 2! Varierer mye på hva jeg spiller, så lista hadde blitt lang! Men for det meste League, Dota, Zelda og Pokemon! Har begynt mer på ps4 i det siste også. 

Hva ser du mest frem til i 2016?:
Jeg ser frem til å studere og satse på idretten min (taekwondo). I tillegg gleder jeg meg til å møte enda flere fantastiske mennesker og forhåpentligvis få dratt på en del LAN`s!

Hva hadde vært ditt neste ønskespill?:
Denne var vanskelig!! Er så mange. Men hadde vært kult med ENDA flere Zelda og Pokemon spill moahah! 

Har du noen anbefalinger å komme til foreldre som er skeptiske til at barna sine spiller spill?
Spill er en fantastisk måte å kommunisere og lære på i denne moderne tiden. Jeg vet dere selv ikke har vokst opp med dette, men datamaskiner tar virkelig over verden! Esport er større enn noen sinne. Ikke nekt barna deres å spille, men sett begrensninger. Det er ikke sunt at en 12 åring sitter 10 timer om dagen. Hold ungene deres fysisk aktive og ingen data før skolearbeidet er gjort. Også faste tider der PC slåes av. Det var sånn jeg selv vokste opp, og dette er jeg glad for den dag i dag. HUSK! Ungene deres/tenåringene deres kunne ha gjort verre ting i helgene som å lure seg ut, drikke seg fulle i tidlig alder og havne i bråk!  Jeg har bedre reaksjonsevne i sporten min og mange av mine nærmeste venner har jeg blitt kjent via spill. I tillegg har jeg reist en del og opplevd så mye kult! Ikke ødelegg kreativiteten til deres barn! I tillegg ble jeg mye flinkere i engelsk enn de fleste i klassen min! og vær så snill foreldre, begynn å skjønn at man ikke kan PAUSE et online spill! Å tvinge barnet til å slå av midt i et game, vil gjøre at barnet må legge ifra seg en mestringsfølelse og gir en skam over å ha forlatt "lagkameratene" sine. Vent heller fem minutter, og gi barnet beskjed i god tid før middag  så det ikke starter et spill! Dette var lenge et problem hjemme hos oss, men så begynte mamma å si i fra at det blir middag.

Dette var gode råd til foreldre fra Mia og vi er takknemlige for at vi fikk et intervju med henne!  


Foto: Kine Bakke

#spillmagasinetukensgamer #spillmagasinet #spmgno #spmg #mialandsem #gamergirl #progamer 

3 kommentarer

Mari'

13.01.2016 kl.15:58

MÅ dere bruke utrykket "gamergirl"? Kan det ikke bare hete "gamer" uavhengig av kjønn?

spmg

13.01.2016 kl.16:10

Mari': Hmmm! Hvorfor ikke :) Gamer er jo en gamer uansett kjønn ;)

30.07.2016 kl.16:02

Så utrolig stygg 😅

Skriv en ny kommentar

spmg

spmg

25, Oslo

Norges nye spillmagasin. Et produkt av Nettavisen og Blogg.no
Nettside: SPMG.no
Facebook: SPMGno
Instagram: SPMGno
Snapchat: SPMGno
Har du spørsmål? Send mail til bernt.sandnes@nettavisen.no

Kategorier

Arkiv

hits